Το Facebook ζητάει την γνώμη σου;

Μάλλον όχι...

Facebook Site Governance  

Πρόσφατα είδαμε στο Facebook να αναπαράγεται ένα κειμένο με τα χαρακτηριστικά Δήλωσης / Ενημέρωσης, χρησιμοποιώντας μάλιστα και νομικούς όρους, πως ο χρήστης αυτόματα προστατεύει και προστατεύεται από τη χρήση των προσωπικών δεδομένων από τρίτους.

Τα προσωπικά δεδομένα και η χρήση τους στο Facebook, όπως και σε κάθε social network, website, eshop κτλ.  καθορίζονται μόνο από την Πολιτική Χρήσης της κάθε επιχείρησης, που συντάσσει και αποδέχεται ο καθένας κατά την εγγραφή του και όχι από κάποια δήλωση που δημοσιεύει ή κοινοποιεί στο κοινό ή στην επιχείρηση.

Τα προσωπικά σας δεδομένα, και ειδικά στα social networks, σχεδόν καταπατούνται χωρίς ή και με την άδεια σας ( πχ. Facebook games, Application Center).

Οπότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε όσα γράφετε, ανεβάζετε, μοιράζεστε με τρίτους. Οι δημοσιεύσεις παρόμοιων δηλώσεων από χρήστες του facebook είναι ανέκδοτο. Αν δεν θέλετε να μοιράζεστε πράγματα με τρίτους, απλά διαγράψτε το λογαριασμό σας, διαφορετικά ότι δημοσιεύετε εκεί είναι κοινόχρηστο με την άδεια σας.

 

Εμείς σας παραθέτουμε αυτούσιο το email που λάβαμε:

Η Facebook, Inc. και η Facebook Ireland Ltd., οι οποίες παρέχουν από κοινού την υπηρεσία Facebook σε όλο τον κόσμο, πρόσφατα δημοσίευσαν προτεινόμενες ενημερώσεις για την Πολιτική χρήσης δεδομένων και για τη Δήλωση δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, με στόχο να στείλετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας. Αυτές οι ενημερώσεις περιείχαν πιο αναλυτικές πληροφορίες για τις πρακτικές μας, έδειχναν τις αλλαγές στα προϊόντα μας και τροποποιούσαν τη διαδικασία διακυβέρνησης του ιστοτόπου μας.

Η περίοδος υποβολής σχολίων έληξε. Μπορείτε όμως ακόμα να στείλετε τις παρατηρήσεις σας γι' αυτές τις προτάσεις, συμμετέχοντας στην ψηφοφορία διακυβέρνησης του ιστοτόπου. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προτεινόμενες αλλαγές (οι οποίες περιλαμβάνουν επιπλέον διευκρινίσεις με βάση τα σχόλιά σας) και την ψηφοφορία, επισκεφτείτε τη Σελίδα διακυβέρνησης ιστοτόπου. Η ψηφοφορία τελειώνει 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 12 μ.μ. (PST) / 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 8 μ.μ. (GMT). Σας προτρέπουμε να εξετάσετε και να ψηφίσετε τις προτεινόμενες εκδόσεις των εγγράφων διακυβέρνησης.
Σας ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις σας και για τη συμμετοχή σας στη διαδικασία.

 

Χρειάζεστε κάποια συμβουλή;
Τηλέφωνο επικοινωνίας:

+30 211 800 1235

  • Προσφορές Μάιος 2013
  • Προσφορές Μάιος 2013


Επικοινωνία

Δεν είστε σίγουρος τι ακριβώς χρειάζεστε;

Κανένα πρόβλημα! Εμείς είμαστε εδώ!

Καλέστε μας στο +30 211 800 1235 ή

Επικοινωνήστε μαζί μας